Fora Øjenoperation Poser under øjnene Printzlau privathospitalflag

64 visninger

1 svar

 • Avatar of Livniv
  0
  1

  Poser under øjnene Printzlau privathospital

  Aug 2018

  Hej med jer ?

  Er der nogen der har fået opereret øjenlåg hos Printzlau som vil dele deres erfaring?

  Jeg har længe været ked af min løse hud under øjnene og vil have gjort noget ved det nu men er samtidig bange for, hvis det går galt.

  Håber at høre fra nogle ?❤️

  • Dette emne blev ændret 4 år af Avatar of Livniv Livniv.
  • Dette emne blev ændret 4 år af Avatar of Livniv Livniv.
  Avatar of Andrea40
  0
  1
  Aug 2018

  Hej. Jeg står i samme situation som dig,- vil også gerne have fjernet poser under øjnene. Jeg er blevet anbefalet kirurg, som hedder Faroouq. Hende jeg har talt med siger ,at han er meget dygtig. Han har også været hos Nygart og er nu ansat hos Printzlau. Men ved ikke endnu.. Jeg vil også meget gerne have en kirurg anbefalet af en, som har været gennem samme indgreb.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.