Fora Off topic – Alt muligt andet Plastikkirurgi i ansigtetflag

31 visninger

1 svar

 • Avatar of Susse111
  0
  1

  Plastikkirurgi i ansigtet

  Jan 2019

  Plastikkirurgi kan blive en kedelig overraskelse – jeg fik fjernet 2 små skønhedspletter på sammen kind men endte med et ar, som gik fra den ene skøhedsplet til den anden. Dette nævnte Peter Preuss slet ikke ved 1. konsultation. Resultatet har stækket mig i årevis – manden skulle slet ikke have lov til at praktisere, når han ikke kan gøre det pænere. Det undrer mig at han stadig kan være aktiv, men man ved jo heller ikke hvad man ender op med før man har prøvet.  Så hold jer fra Peter Preuss, Fredriksgade i København

  Avatar of Musse123
  1
  2
  Feb 2019

  Overvejer et nedre ansigtsløft men er i tvivl om hvem jeg skal vælge.

  Nogen der kan anbefale en go kirurg i Jylland .?

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.