Fora Brystoperation Pfeiffer plastikkirugiflag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of jopeline
  1
  5

  Pfeiffer plastikkirugi

  30. juni

  Hej

  Jeg er i vildrede om hvor jeg skal vælge min bfo (og nok også et løft, det kommer jeg nok ikke udenom) Jeg vil gerne have større bryster og gerne High profile og runde implantater.

  jeg har længe ville have citadell grundet anbefalinger men bliver nu i tvivl ift. corona og Sverige. Så har jeg kigget på Pfeiffer klinikken. Deres hjemmeside virker så troværdig men kn ikke se ret mange anbefalinger af dem? Nogle der kan anbefale Pfeiffer plastiskkirugi?

  Avatar of KMPC
  0
  6
  Søndag kl. 17:29

  Jeg ved ikke om det er for sent, men jeg har været til forundersøgelse hos Pfeiffer og skal opereres d. 1. december.
  De er super søde og forstående og Philip (kirurgen) er god til at sætte sig ind i dine ønsker – jeg er i hvert fald slet ikke nervøs for at skulle opereres der 🙂

  Jeg startede med at aftale med Philip at jeg skulle have motiva round ergonomix implantat på 355 ml i hvert bryst, men jeg blev i sidste uge i tvivl om størrelsen, så jeg ringede til klinikken for at snakke med ham.
  Han sagde at han kunne ændre det til 375 ml. i hvert bryst men at han ikke går længere op end det for det er der simpelthen ikke plads til – på den måde vil jeg også mene at han tænker på din sikkerhed og resultatet fremfor at han skal tjene penge 🙂


  BFO d. 1. december 2020 hos Pfeiffer.
  Motiva Ergonomix - Full, 375 ml.
  Højde: 164 cm.
  Vægt: 52 kg.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.