Fora Brystoperation Pfeiffer plastikkirugiflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of jopeline
  0
  3

  Pfeiffer plastikkirugi

  Tirsdag kl. 07:13

  Hej

  Jeg er i vildrede om hvor jeg skal vælge min bfo (og nok også et løft, det kommer jeg nok ikke udenom) Jeg vil gerne have større bryster og gerne High profile og runde implantater.

  jeg har længe ville have citadell grundet anbefalinger men bliver nu i tvivl ift. corona og Sverige. Så har jeg kigget på Pfeiffer klinikken. Deres hjemmeside virker så troværdig men kn ikke se ret mange anbefalinger af dem? Nogle der kan anbefale Pfeiffer plastiskkirugi?

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.