Fora Brystoperation Pfeiffer klinikkenflag

0 visninger

2 svar

 • Avatar of Met100
  0
  11

  Pfeiffer klinikken

  24. april

  Kan man overnatte på Pfeiffer klinikken efter BFO?  For mig handler det meget om tryghed og vil derfor overnatte den ene nat efter op. Valget er dem eller Amalieklinikken. Nogen der ved noget?

  Avatar of MjKryh
  4
  28
  25. april

  Jeg spurgte en som har fået BFO hos Pfeiffer, som desværre ikke kunne svare andet end “overnatning ikke er inkluderet i prisen.” Hun vidste ikke om det var muligt. Så det nemmeste er nok at ringe til dem for at få svar, hvis da ikke nogen herinde kan give deres besyv med fra egne erfaringer 🙂


  FU: 20/4-21, Amalieklinikken
  BFO: 26/5-21, Amalieklinikken, mentor dråbeformede, 355 ml medium profile
  Avatar of Met100
  0
  11
  26. april

  Tusind tak , jeg ringer derind 

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.