Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Hårfjerning Permanant hårfjerning / Laser / København plastik kirurgiflag

774 visninger

2 svar

 • 0
  0

  Permanant hårfjerning / Laser / København plastik kirurgi

  Oct 2013

  Hej piger

  Nogen der har erfaring med dette hos dem ???

   

  0
  0
  Oct 2013

  Slet ingen der har prøvet sådaN laser behandling

  Avatar of Lizzy
  14
  83
  Oct 2013

  Jeg investerede for nogle år siden flere tusinde i hårfjerning med de gror idag i bedste velgående…… Spar dine penge eller få garanti for penge retur…..! De kommer igen efter nogle uger når du stopper!


  FU: 6. juni: Grymer/ hedder idag Teres, Århus Kirug: Kristian Bang.
  OP: 4. Juli: Teres Århus Kristian Bang, dråbeformet 305 ml, under muskel.
  BH str.: før 75b
  BH str.: 70 e

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.