Fora Brystoperation Pædagog – hvor længe sygemelding?flag

43 visninger

1 svar

 • Avatar of Naturlig.dk
  0
  1

  Pædagog - hvor længe sygemelding?

  14. January

  Hej 🙂

  Har brug for at høre fra pædagoger/ medhjælpere der arbejder med børn.

  Hvor længe har I været sygemeldt fra job efter brystforstørrende operation med implantater?

  Avatar of Hellet
  5
  51
  21. January

  Blev op 1. gang med implantater under musklen- 2 uger (den første gang har man en del smerter da de løsner hulrummet bag musklen)

  2. gang fik jeg stort løft og større implantater- også 2 uger (her havde jeg sket ikke de samme smerter, men mere nervøs pga de store ar)

  Begge gange var jeg mere end lykkelig for ikke at skulle afsted efter 1 uge.. Det havde jeg ikke kunne 🙂


  2007: BFO, 260 ml mediumprofil, Københavns Privatklinik

  2018: FU hos Jörg, Citadell
  - planlagt BFO i marts af Jörg (450 high eller 590 ultrahigh)

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.