Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Næseoperation Ozge Ergun- Hold jer væk fra ham.flag

0 visninger

0 svar

 • 0
  0

  Ozge Ergun- Hold jer væk fra ham.

  9. maj

  Fik foretaget en næseoperation nov 19 af Ozge Ergun, og jeg så skuffet og deprimeret over resultatet, at jeg allerede har bestilt tid til en revision. Han har absolut slet ikke ændret min næse. Den er akkurat den samme. Og som hævelsen har lagt sig, har jeg lagt mærke til at næsen øverst er yderst skæv. Det er vist knogle, så det skal helt bestemt laves om.

  Han lytter ikke til sine patienters ønsker. Jeg ville bl.a. have gjort min næse mindre, og fjernet noget overskydende hud, men det mente han ikke var nødvendigt, og lovede mig det ville blive godt.

  Det er så galt at jeg ikke vil se mig i spejlet. Venner og familie siger at hvad jeg har fået lavet, fordi der er absolut ingen forskel. Det er virkelig pinligt.

  Hold jer væk

   

  Log ind for at se 1 billede

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.