Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Næseoperation Overvejer næseoperationflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Rævemor
  0
  7

  Overvejer næseoperation

  3. januar

  Nogen her,der har fået udført en operation af primært næsetip hvor I har fået lavet en afsmalning af næsetip,og rettet fra rund til spids,og fik I operationen udført her i Danmark gik det,som planlagt,eller kom,der komplikationer,og kunne I nøjes med kun en operation?

  Min næse  er fra naturens hånd stor,og har en lille bule over næseryggen,som ikke er noget særligt,men næseryggen er lidt høj i det

  Tænker jeg kun vil få gjort noget ved tippen hvis det er,da jeg frygter risikoen forbundet med en næseoperation,men har forstået det stadig er en kompleks,og stor operation selvom det kun omhandler ens næsetip

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.