197 visninger

3 svar

 • Avatar of -Stella-
  0
  6

  øreoperation

  Jun 2012

  Jeg har været til forundersøgelse på sygehuset da jeg har stritører. Og de sagde man skal have skrabet 3-4 cm hår af i hver side af hovedet, så nu vil jeg gerne høre lidt erfaring fra andre om det normalt ? Eller om der er nogen der ikke er blevet skrabet ?

   
  Jeg er blevet meget i tvivl om jeg nu har lyst til operationen, da det er lidt psykisk hårdt for mig at skulle have mit hår af%3cry

  FU - April 2011 H.C Andersen Privathospital
  BFO - 9 Maj 2011 - 400 ML HP, under musklen, Kirurg: Jens Pilegaard
  FU - September 2013 Aros Privathospital
  Stritører - 18 December 2013, begge øre, Kirurg: Thomas Kjærgaard
  Avatar of 01mette
  57
  1.7k
  Jun 2012

  Det samme fik jeg at vide.
  Har fået en tid i næste uge, men regner med at aflyse og få en ny til efteråret. Er meget nervøs for det med håret…


  BFO:
  2011: 400 ml HP u/muskel
  2012: 600 ml UHP u/muskel
  2015: 350 ml HP u/muskel + brystløft

  Fra 70B-70G-70E

  24 år, 176 høj og 56 kilo

  Avatar of rawan
  0
  2
  Jul 2012

  Hej. Jeg var til forundersøgelse på Holstebro sygehus idag, hvor jeg fik det samme at vide. Jeg var forberedt på alt de sagde men det kom lidt som et chok at der skal barberes 3-4 cm af mit hår omkring ørene. Jeg overvejede faktisk at droppe operationen, men min familie støttede mig og sagde at håret jo vokser ud igen 😉
  Nu venter jeg svar på en operationsdag.
  hvad med dig, hvad har dit valg været?

  Avatar of DitteEH
  0
  9
  Sep 2012

  Jeg fik foretaget operationen i april 2012 og jeg skulle ikke have fjernet noget hår og har heller ikke hørt om det før.

Emnet 'øreoperation' er lukket for nye svar.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.