Fora Brystoperation Oppustet og ømflag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of Frkdyppel
  0
  3

  Oppustet og øm

  5. February

  Hej piger

  jeg fik lavet en alm BFO den 30/1-20. Alt er gået så fint. Jeg fik 425 ml under musklen. Men jeg er simpelthen så øm ved mine ribben. Og ret blå/grøn/gul. Jeg ligner en der har fået tæv 😅 hvor lang tid oplevede i andre at der gik før i ikke var øm omkring ribben og brystben osv længere?

  og noget andet er min mave… jeg ankom med en ret fin alm “flad” mave, men kom hjem og lignede en gravid.. 🤨😳 hvor lang tid går der før det forsvinder ?? Min mave og bryster buler lige langt ud.. jeg havde også jævnt meget forstoppelse de første 5 dage.. det går lidt bedre med det nu 😉

  Avatar of linda1806
  0
  9
  8. February

  Det er helt normalt at maven er helt oppustet i op til 14 dage efter operationen. Det er narkosen der gør det. Derudover retter du dig nok ikke helt op endnu, hvilket også gør at man ser lidt småbuttet ud. Det skal nok gå væk.

  har selv lige fået 400 ml under bryst. Alt er gået fint og ingen smerter overhovedet

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.