Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Øjenlågskirurgi Operation af nedre øjenlåg og fjernelse af fedtpuder under øjneflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Hanneml
  0
  1

  Operation af nedre øjenlåg og fjernelse af fedtpuder under øjne

  Dec 2020

  Jeg fik opereret nedre øjenlåg og fjernet fedtpuder for nu 9 dage sider. Fra at være noget rød og hævet, selv over øjnene, så er det faldet forholdsvis hurtigt. Dog ser huden under øjnene mærkelig bulet og ujævn ud  og under det ene øjne er jeg stadig også meget hævet på sådan en måde, at det ligner en pose. Når ophelingen ellers er gået forholdsvis hurtigt, så bliver jeg helt bekymret for, om det her, kan blive det endelige resultat.
  Er der nogen, der har prøvet en operation af nedre øjenlåg, der kan dele deres erfaringer med mig? Nogen der måske kan berolige mig med, at hud under øjnene bliver glat igen, poser forsvinder  og hvad er tidshorisonten? Kan det virkelig passe at det sidste kan tage måneder før endelig resultat kan ses, når man ellers er så langt i processen? Hvis det bare var rødme og jævn hævelse tror jeg, at jeg ville være mere tålmodigt.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.