Fora Brystoperation Ønsker ikke smallere kavalergangflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of lullu695847
  0
  6

  Ønsker ikke smallere kavalergang

  26. juni

  <span class=”s1″>Hej damer,</span>

  <span class=”s2″>Jeg fik foretaget BFO for seks uger siden. Jeg er egentlig glad for resultatet, men eftersom jeg har en smal brystkasse sidder mine implanter ret tæt. Det er jo lækkert med en kavalergang, men jeg kan være bange for, at det er ved at blive for meget.  At brysterne næsten sidder FOR tæt. Uden støttebh rører de ikke hinanden, men har måske en lille centimeters mellemrum, og jeg har slet ikke behov for at de sidder tættere. I den bedste verden var der et lidt større, naturligt mellemrum. Jeg går med støttebh i døgndrift. Når jeg har støttebh på sidder brysterne jo helt tæt og rører hinanden (faktisk er der udviklet røde varmeknopper og huden er lidt slidt af i kavalergangen, fordi den er klemt sammen døgnet rundt) </span>

  <span class=”s2″>Mit spørgsmål er derfor, om ikke støttebh’en bare skubber brysterne endnu mere sammen, og om jeg ikke bare burde slippe babserne løs nu og stoppe med støttebh’en før brysterne evt. rykker endnu tættere sammen?</span>

  <span class=”s2″>Jeg tænker at drøfte det med min kirurg i næste uge, men måske har nogle af jer erfaringer med i den retning?</span>

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.