Fora Kirurgi i udlandet Nordesthetics Litauenflag

6 visninger

0 svar

 • Avatar of boholdt
  0
  3

  Nordesthetics Litauen

  Mar 2019

  Hejsa

  Er der nogen der i 2018-19, har fået lavet stor maveplastik på  Nordesthetics i litaun ??? Må jeg se nogen billeder… det ville være en stor hjælp.

  jeg syntes kun jeg kan finde tråde/beskrivelser tilbage fra 2015.

  jeg er meget interesseret i et sådant forløb… og hvad i gjorde undervejs, for at sove ordentlig, og hvad i gør/har gjort i forholdt til rygsmerter efter op, når man ikk kan bevæge sig.

  jeg er  også interesseret i at høre om flyveturen hjem, efter sådan en op….? Tænker det må være en skrækkelig oplevelse… eller va?

  hvor lang tid tog det jer at kunne gå ubesværet rundt i huset efter op..?

  og hvor lang tid har i/er i sygemeldt?

  og, aret… er der nogen der har oplevet at der ikke var skind nok, så man stadig kan se “hullet” fra den gl. Navle ?

  Sluttelig, er der nogen ligesom mig overvejer at tage til Litauen / Nordesthetics Litauen og få lavet stor maveplastik her i 2019-2020??

  de bedste hilsner herfra❤️

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.