Fora Brystoperation Nogen der har erfaring med BFO med egne fedtstamceller hos Aleris-Hamlet?flag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of Amanda123
  0
  3

  Nogen der har erfaring med BFO med egne fedtstamceller hos Aleris-Hamlet?

  9. juni

  Hej, er der nogen, der har fået en BFO hos Aleris-Hamlet, der kan fortælle mig om processen? Er det pengene værd? Og kan vedkommende i øvrigt anbefale i kirurg i Aleris-Hamlet København?

   

  Mange tak

  – Amanda

  Avatar of MjKryh
  7
  47
  11. juni

  @Amanda123 skrev:

  Hej, er der nogen, der har fået en BFO hos Aleris-Hamlet, der kan fortælle mig om processen? Er det pengene værd? Og kan vedkommende i øvrigt anbefale i kirurg i Aleris-Hamlet København?

   

  Mange tak

  – Amanda

  Du er sikkert allerede klar over prisen, men jeg tror ikke der er mange, som har gennemført den type brystforstørrelse, da prisen står til 195.000 kr. 


  FU: 20/4-21, Amalieklinikken
  BFO: 26/5-21, Amalieklinikken, mentor dråbeformede, 355 ml medium profile
  Før: 75A
  Nu:80B/75C

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.