Fora Skønhedspleje Nogen der har erfaring m inderlårsplastik på Mølholm Vejle?flag

16 visninger

0 svar

 • Avatar of Jana
  0
  1

  Nogen der har erfaring m inderlårsplastik på Mølholm Vejle?

  Dec 2018

  Hej derude. Jeg er ny herinde(og indenfor denne verden)..

  Jeg skal have lavet reduktion af hud på inderlår på Mølholm Vejle og derfor søger jeg jeres erfaringer med de to kirurger jeg står og skal vælge imellem. Det er Dorte Gad og Slaven Boljanovic. Der er mange erfaringer fra brystkirurgi, men jeg finder ikke rigtig andet.

  jeg er interesseret i at læse jeres erfaringer med disse to.. både godt og mindre godt, og indenfor alle kirurgiske indgreb, men i særdeleshed inderlårsplastik og evt fedtsugning.

  Hjælp mig med at træffe det bedste valg og den bedste til at lave dette indgreb.. kom frisk m jeres erfaringer.. tusind tak på forhånd 

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.