Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Næseoperation Nervøs ift en undersøgelse og en mulig operationflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of YosefAzzam
  0
  1

  Nervøs ift en undersøgelse og en mulig operation

  11. februar

  Jeg er blevet indkaldt til en undersøgelse af min næse fra universitetshospitalet, da jeg er blevet henviset efter jeg var hos min læge, og hun kunne se at jeg havde hump i næsen og den var skæv. Tror i der er en chance for at hospitalet gider lave en operation, eller tror i bare de vil sige at det er noget jeg selv må betale for?
  Det skal siges at det ikke er en form for skønhedsoperation. Altså det er ikke fordi jeg vil ændre på min næse, men jeg bare have min næse til at være normalt som den tidligere har været
  tak for hjælpen 🙂

  • Dette emne blev ændret 7 måneder, 1 uge af Avatar of YosefAzzam YosefAzzam.
  • Dette emne blev ændret 7 måneder, 1 uge af Avatar of YosefAzzam YosefAzzam.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.