292 visninger

3 svar

 • Avatar of Kira74
  0
  10

  Nedadvendte mundviger

  1. August

  Er der nogen som har prøvet at få injektioner for at få løftet deres mundvige?

  I så fald: Hvilken klinik kan anbefales? Og hvor længe var der en effekt?

  Avatar of MissS
  5
  86
  1. August

  image

  Jeg fik filler i mine læber for størrelsens skyld, men det har også løftet mine mundvige, kan jeg se bagefter.

  Det er to måneder siden, og resultatet er stadig som på billedet. Jeg vil tro, at en hvilken som helst klinik kan lave noget tilsvarende, men jeg fik det gjort i Stenløse 🙂

  Log ind for at se 1 billede

  Avatar of lailahh
  0
  2
  7. October

  Hej MissS hvor meget Hardu fået i læben vh Laila

  Avatar of MissS
  5
  86
  7. October

  Jeg fik 1 ml i 🙂

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.