0 visninger

4 svar

 • Avatar of chtor10
  0
  2

  Næsetip operation?

  Dec 2019

  Hej med jer.

  Hvad har I af erfaringer med næseoperationer som primært gælder tippen?

  Jeg vil gerne have lavet min næse pga. stor næsetip, og en meget tydelig rille på tippen. Selve næseryggen er fin som den er.

  Er der nogle læger som er bedre end andre når det gælder tippen specifikt? Jeg overvejer Aksel Grøntved, og evt. muligheder i Malmø.

  Avatar of lp1234
  0
  2
  24. juli

  Har du fundet en løsning? Jeg har nemlig præcis det samme jeg gerne vil have lavet?

  mvh Stine

  Avatar of chtor10
  0
  2
  28. juli

  Hej Stine,

  Ja. Jeg endte med at bruge Aksel Grøntved, og jeg er rigtig tilfreds med resultatet 🙂 Det er nu 5 måneder siden, og det er snart tid til at jeg skal til konsultation. Jeg har vedhæftet før og efter billeder 🙂 (jeg fik også taget lidt af næseryggen, da han anbefalede det, for at en lille “knop” ikke skulle blive for fremtrædende når tippen blev mindre).

  Log ind for at se 6 billeder

  • Dette svar blev ændret 7 måneder, 1 uge af Avatar of chtor10 chtor10.
  • Dette svar blev ændret 7 måneder, 1 uge af Avatar of chtor10 chtor10.
  Avatar of lp1234
  0
  2
  16. august

  Hej

  jeg har først set dit svar nu, da beskeden var røget i min junkmail.  Men tak for svar og billeder 🙂 det er blevet fint. jeg regner også med at vælge Aksel Grøntved.

  Med venlig hilsen

  Stine Lindhardt

   

  Avatar of Frejahh
  5
  29
  25. august

  Hejsa,

  Jeg vil bare lige sige, at jeg har researchet meget på danske kirurger da jeg selv skal have næseoperation. Her er jeg virkelig stødt på mange, især i plastik fantastisk gruppen, som virkelig fraråder Aksel.

  Der er sikkert nogle gode oplevelser, men ville ikke selv turde. Men det kan du jo selv vurdere 🙂

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.