Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Næseoperation Næseoperation i Københavnflag

56 visninger

4 svar

 • Avatar of Inevitablehelp7
  0
  2

  Næseoperation i København

  10. March

  Hei alle sammen,

   

  Jeg ønsker å gjøre næseoperation for å få en mindre nese. Har lett litt rundt men finner ikke mange klinikker – en jeg fant heter rhinoklinikken og drives av Henrik Bredahl og og Niclas Rubek. Er det noen som har erfaring med disse legene? Finner veldig lite online. Er det eventuelt andre bra leger å gå til i nærområdet? Kanskje noe i Malmö hvis det ikke er noen i Danmark?

  Avatar of Amj54
  0
  1
  20. March

  Jo plasikkirurgisk specialklinik Frederikssund

  https://www.plasticsurgeon.dk/

  Avatar of Menaboi
  0
  2
  2. July

  Jeg kan halvt anbefale Henrik, han har opereret mig 2-gange, uden at give et tilfredstillende resultat. Vil dog sige at hver gang forbedret min næse, men han opnået ikke det resultat han lovede eller som jeg ønskede. Fik så tredje operation hos Caprio CFR (Lyngby) af Christin Von Buchwald og er super glad for resultatet, han var ellers udfodret på grund af alt den arvæv der var efter Henriks to tidligere operationer af min næse.
  Henrik fjernede dog min hump i første indgreb som var successrigt og blev pænt, han kunne bare ikke finde ud af at fixe min skæve næseskillevæg.

  Ville btw totalt afholde mig fra plasticsurgeon i Frederikssund, han er slet ikke specialiseret i at lave næser, var til konsultation der og er godt nok glad for jeg ikke valgte ham, han ville lave en helt voldsom unødvendigt indgreb.

  • Dette svar blev ændret 4 måneder, 2 uger af Avatar of Menaboi Ernst.
  • Dette svar blev ændret 4 måneder, 2 uger af Avatar of Menaboi Ernst.
  • Dette svar blev ændret 4 måneder, 2 uger af Avatar of Menaboi Ernst.
  • Dette svar blev ændret 4 måneder, 2 uger af Avatar of Menaboi Ernst.
  Avatar of ck933
  0
  1
  3. July

  Skal til Konsultation hos Niclas rubek om 2 uger. Nogle der er blevet opereret hos ham?

  og Ernst føler du Christian er bedre ift. Rhinoklinikken?

  Avatar of Christinarb
  0
  1
  17. July

  Jeg har faktisk bestilt tid hos Rhinoklinikken til operation har fået anbefalet klinikken af to. Men mangler stadig mere viden om dem samt høre fra andre der er blevet opereret der.. så følger lige med.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.