Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Næseoperation Næseoperation i Københavnflag

28 visninger

1 svar

 • Avatar of Inevitablehelp7
  0
  1

  Næseoperation i København

  10. March

  Hei alle sammen,

   

  Jeg ønsker å gjøre næseoperation for å få en mindre nese. Har lett litt rundt men finner ikke mange klinikker – en jeg fant heter rhinoklinikken og drives av Henrik Bredahl og og Niclas Rubek. Er det noen som har erfaring med disse legene? Finner veldig lite online. Er det eventuelt andre bra leger å gå til i nærområdet? Kanskje noe i Malmö hvis det ikke er noen i Danmark?

  Avatar of Amj54
  0
  1
  20. March

  Jo plasikkirurgisk specialklinik Frederikssund

  https://www.plasticsurgeon.dk/

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.