Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Næseoperation Næseoperation i Grækenland eller på Cypern?flag

22 visninger

0 svar

 • Avatar of Mynose
  0
  1

  Næseoperation i Grækenland eller på Cypern?

  7. February

  Hej!

  Jeg overvejer kraftigt at få foretaget en næseoperation. Jeg har altid tænkt, at hvis jeg skulle have det lavet, så skulle det være i Danmark, men efter at have læst så mange dårlige anmeldelser af danske kirurger, er jeg på udkig efter en dygtig kirurg i udlandet. Problemet er bare at det nærmest kun er muligt at finde informationer om tyrkiske kirurger, og jeg rejser under ingen omstændigheder til Tyrkiet af personlige årsager.

  Til gengæld ville jeg være super tryg, ved at få foretaget operationen i enten Grækenland eller på Cypern. Er der nogen som har erfaring med dette og som evt. kan anbefale en god kirurg og fortælle lidt om oplevelsen?

  På forhånd tak! 🙂

  • Dette emne blev ændret 6 måneder, 2 uger af Avatar of Mynose MyNose.
  • Dette emne blev ændret 6 måneder, 2 uger af Avatar of Mynose MyNose.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.