Fora Brystoperation Mistet følelse i brystevorterne?flag

0 visninger

3 svar

 • Avatar of sofiebs
  0
  10

  Mistet følelse i brystevorterne?

  3. oktober

  Når jeg skal opereres har jeg med min kirug aftalt det bliver gennem brystvorten, da jeg alligevel skal have en brystvorte-reduktion. Men jeg er mega nervøs for at jeg mister følelsen i dem, hvordan har det været med jer?

  Avatar of Chahen
  1
  16
  3. oktober

  Jeg har lige fået lavet løft hvor brystvorten er skåret fri og huden er fjernet, det fik jeg i mandags og jeg har ingen problemer med følesansen i brystvorterne ☺️

  Avatar of sofiebs
  0
  10
  3. oktober

  @Chahen skrev:

  Jeg har lige fået lavet løft hvor brystvorten er skåret fri og huden er fjernet, det fik jeg i mandags og jeg har ingen problemer med følesansen i brystvorterne ☺️

  Ej hvor dejligt for dig! Håber på det samme, men er meget nervøs for jeg får et dårligt udfald. Hvordan har dine ar det, omkring brystvorten? Tænker ift heling og udseende af ar

  Avatar of Chahen
  1
  16
  3. oktober

  Jeg har plastre på og kommer først til at se det den 13/10 ☺️

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.