69 visninger

1 svar

 • Avatar of Jacine
  0
  132

  Mini maveplastik

  Jul 2018

  Hej

  Efter 2 kejsersnit, hvor det sidste er 9 år siden. Har jeg haft den klassiske pølse over mit ar. Jeg har nu besluttet mig for at få fikset maven med en mave miniplastik. Jeg har tid til forundersøgelse hos Nygart i næste uge.

  Men jeg ville blive rigtig glad, hvis der var nogen, som ville fortælle om deres erfaringer bl.a.:

  – Hvor længe var i sygemeldte. Jeg har selv kontorjob?

  – Hvor længe havde i dræn?

  – Skulle I bruge shapewear?

  – Hvor længe var I oppustede?

  Og ellers så fortæl endelig om alt, hvad I tænker kunne være relevant at vide. Jeg glæder mig simpelthen så meget til at få en pæn mave igen og kunne gå med det tøj som jeg har lyst til ?


  280 og 350 Eurosilicone MP.
  Opereret hos Veronica Ellitsgaard.
  Avatar of maikenmaes
  0
  7
  Jan 2019

  Ej øv. Slet ingen som har svaret dig ? Er du selv kommet godt igennem din miniplastik og er alt gået godt? Vil RIGTIG gerne høre om dit forløb da jeg selv gerne vil have en miniplastik ☺️

  • Dette svar blev ændret 2 år, 8 måneder af Avatar of maikenmaes maikenmaes.
  • Dette svar blev ændret 2 år, 8 måneder af Avatar of maikenmaes maikenmaes.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.