Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Microblading – hjælp jeg har fortrudtflag

681 visninger

1 svar

 • Avatar of tuttelutter
  0
  45

  Microblading - hjælp jeg har fortrudt

  Mar 2016

  Hej jeg har fået lavet microblading af mine øjenbryn i forgårs, og jeg er ikke helt tilfreds. De er meget store og tykke og ekstremt mørke. Er der nogen derved om de bliver ved med at være så mørke- hvornår falmer farven?

   

  Jeg overvejer om jeg skal lade være med at komme til 1. efterbehandling da de måske vil forsvinde hurtigere hvis jeg ikke kommer og får dem frisket op der.??

  Og er der nogen der ved om man efterfølgende får ar der hvor der er blevet ridset i huden?

  TAAAAKK  -Anna


  BFO d. 15/2-2010. 325+350 mL High Profile. Opereret af Jens Pilegaard på H.C.Andersens klinik.
  Avatar of Rydahl
  33
  204
  Mar 2016

  Jeg har fået lavet mine flere gange. Mine har ikke været meget mørke, men de falmede lidt inden 1. efterfyldning. Jeg har ikke fået ar. Jeg fik efterfyldning efter 6 uger. Jeg har brugt Aleksandra Kjærsfeldt, hun er virkelig dygtig. 🙂


  2007: 350 ml anatomiske impl. Lavet af Jette Kiil, Århus. Bh 75DD+E
  2008: fjernet hud fra øjenlåg.
  2011: fjernet åreknuder på over/under ben.
  2013: Stor maveplastik inkl sammensyning af mavemuskler, lavet af Christian Bang, Teres Århus.
  2014: fjernet fedt/hud fra øjenlåg, Christian Bang, Teres Århus
  2015: Marts 2. BFO, Christian Bang, Teres Århus. 515 ml anatomisk. Bh 75F
  2015: maj. Permanent make-up. Læber og bryn hos Kjaersfeldt, Vejle
  2015: dec. 3. BFO 700 ml High profil. Christian Bang - Bh 70H/75G

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.