Fora Brystoperation Mentor eller motiva?flag

62 visninger

1 svar

 • Avatar of Naja02
  0
  1

  Mentor eller motiva?

  31. January

  Jeg er i tvivl om hvilke implantater jeg skal vælge? Er egentlig mest til motiva, men har overvejet at blive opereret på Amalieklinikken som ikke bruger dem, fordi de er usikre på resultat på længere sigt, da motiva  stadig er nye på markedet. De mangler vist også en godkendelse.

  Er der nogen der kan anbefale det ene frem for det andet, og evt en god kirug i Kbh? Er intresseret i et så naturligt look så muligt.

  Avatar of Marisse
  0
  10
  2. February

  Hej Naja02

  jeg skal have motivia ergonomix, om 3 dage og glæder mig som et lille barn.

  jeg er meget slank og min kirug siger at der er mindre chance for riplings, og de er bløde, derfor er mit valg på motivia.

  Jeg skal opereres hos phillip pfeiffer i Roskilde.

  håber du finder det bedste for dig ;0)

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.