Fora Brystoperation Mentor eller Motiva?flag

70 visninger

1 svar

 • Avatar of Tumling
  0
  1

  Mentor eller Motiva?

  19. March

  Hej alle.

  står og skal have en bfo men valget står mellem Amalie klinikken eller Nygart. Amalien klinikken kører med mentor og Nygart med Motiva – havde egentlig valgt Amalie klinikken, men er blevet i tvivl da de dråbeformede implantater jo kan rotere og det gør ikke noget med Motivas ergonomiske implantater.

  Dog er det jo mere erfaring med Mentor.

  Er så meget i tvivl tænker jeg skal have omkring de 400 i.

  Har været til forundersøgelse begge steder og begge var positive.

  nogle der har erfaringer de vil dele og evt billeder🤗

  tusind tak

  Avatar of Reesau
  21
  135
  20. March

  Man kan også få Mentorimplantater hos Nygart. Det fik jeg selv sidste år, og jeg er rigtig glad for dem! 🙂 Valgte Mentor da jeg ikke var tryg med Motiva var så nyt et mærke 🙂 Og fordi Mentor føles blødere


  Nygart Privathospital v/ Jesper Trillingsgaard - 4. januar 2018 BFO 300 ml M+ runde

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.