Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Øjenlågskirurgi Mærkelig form på øjneneflag

0 visninger

3 svar

 • Avatar of Maja@
  0
  4

  Mærkelig form på øjnene

  Nov 2019

  Hej

  Efter jeg er blevet opereret for tunge øjenlåg har mine øjne fået en mærkelig form. Det er 12 dage siden nu. Så ved godt at det hele er lidt hævet endnu.

  Men huden ved arret strammer og så er det som om der ikke er plads til at kigge op og ud til siderne. Hvor øjnene især får den mærkelige form.

  Er der nogen der har prøvet det og ved om det går i sig selv igen

  Avatar of Marie Nielsen
  0
  4
  Jan 2020

  Hej hvordan gik det med dine øjenlåg?

  Avatar of Maja@
  0
  4
  Jun 2020

  Hej Marie
  Det er heldigvis gået rigtig fint ?.
  Øjnene har fået deres almindelige form tilbage.
  Så jeg er glad for resultatet ?

  Avatar of Nalabrun
  0
  1
  3. december

  Hej jeg har for 10 dage siden fået foretaget en øje lågs operation, og oplever det samme som du har beskrevet, det strammer, det ene øje er mere hævet end det andet og man føler ikke der er plads til at kigge op og til siden.

  men jeg er glad for at læse at det er godt nu, så jeg ser tiden an😁

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.