Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Fedtsugning Lymfedrænage efter fedtsugningflag

0 visninger

1 svar

 • 0
  0

  Lymfedrænage efter fedtsugning

  Dec 2020

  Hej alle

  Jeg bliver nød til at dele det her med alle dem – ligesom mig selv, der er blevet eller skal fedtsuges.

  Det 14 dage siden jeg gik igennem min operation og jeg blev fedtsuget omkring knæ, inderlår, yderlår, under balen og en smule på nederst del af maven.

  Det er gået rigtig godt, jeg havde selvfølgelig ondt de første dage.

  Jeg har fået meget væske i kroppen, specielt omkring mine knæ, men også de andre stedet og faktisk helt ned i fødderne og det er jo fordi væsken trækker nedaf.

  I dag har jeg så været til første behandling af lymfedrænage, det er en meget mild og behagelig behandling som hjælper kroppen af med væsken.

  Hold nu op hvor er jeg overrasket over hvor godt det virker, det havde jeg virkelig aldrig regnet med. Jeg kunne så snart jeg rejste mig op efter 45 min ren afslapning, mærke en kæmpe forskel. Jeg var slet ikke nær så spændt/øm og følte mig meget bedre tilpas. Jeg har allerede bestilt en ny tid.

  Jeg valgte Privatklinikken Ageless i Søborg, denne klinik kan jeg klart anbefale, de er en af de få i dk som bruger maskine til denne type behandling, hvilket skulle være det allerbedste, det gør behandlingen super behagelig og det er konstant samme tryk man mærker idet, det jo er en dragt man får på som har 24 luftkamre som maskinen puster op.

  Kan virkelig anbefales lymfedrænage til alle efter en fedtsugning.

  I får lige linket til det sted jeg har været

  Hilsen Patricia

   

   

  Log ind for at se 1 billede

  • Dette emne blev ændret 1 år, 10 måneder af  .
  • Dette emne blev ændret 1 år, 10 måneder af  .
  • Dette emne blev ændret 1 år, 10 måneder af  .
  • Dette emne blev ændret 1 år, 10 måneder af  .
  • Dette emne blev ændret 1 år, 10 måneder af  .
  • Dette emne blev ændret 1 år, 10 måneder af  .
  0
  0
  Dec 2020

  Endnu en dejlig behandling i dag med lymfedrænage efter fedtsugning.

  Jeg er så glad for jeg har opdaget denne behandling, det er helt vildt hvor godt det hjælper mod væskeophobning som man får efter en fedtsugning.

  Efter 1 behandling kunne jeg samme aften ligge mig på siden og sove efter 14 dage på ryggen.

  I dag da min behandling var færdig, kunne jeg så uden selv rigtig at tænke over det, bøje mig ned og tage mine støvler på👏. Har de sidste 14 dage måtte bruge et langt skohorn.

  Jeg er så glad for jeg har fundet privatklinikken Ageless i Søborg som giver denne skønne behandling. 🙏🙏

   

  Log ind for at se 1 billede

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.