Fora Brystoperation Løft af et brystflag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of Met100
  0
  11

  Løft af et bryst

  28. april

  Nu har læst om at nogen får kun løft på det ene bryst, skal man så betale det fulde beløb ? Lille brystløft

  feks 11000 kr el stort til 22000 skal man så betale fuldt ud ?

  Avatar of Babybrownies81
  2
  30
  30. april

  @Met100 skrev:

  Nu har læst om at nogen får kun løft på det ene bryst, skal man så betale det fulde beløb ? Lille brystløft

  feks 11000 kr el stort til 22000 skal man så betale fuldt ud ?

  Jeg fik af vide igår af en kirurg at det kan være det halve af beløbet, men det kommer an på hvor meget løft og en masse små detaljer 🙂

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.