Fora Øjenoperation linse operation:-)flag

2.5k visninger

3 svar

 • Avatar of chenetet
  0
  15

  linse operation:-)

  Nov 2010

  hej

  så endelig sker det skal til forundersøgelse fant en vej gennem systemet så jeg ikke skulle vente 5½ år så hvis mine øjne egner sig skulle det hele være overstået inden 3 måneder

  det er virkelig en lættelse for mig så nu er det bare at håbe at mine øjne ikke er i mod mig

  hvis der er nogle der har fået en linse operation kunne jeg da meget godt tænke mig at høre fra jer

  venlig hilsen chenette
  Avatar of chenetet
  0
  15
  Nov 2010

  har fået brev 19/11-10 forundersøgelse det er kun 10 dage efter de har modtaget henvisningen og så er det et offentlig sygehus det er helt utroligt er bare så glad

  Avatar of akarne
  0
  1
  Nov 2010

  Er også blevet anbefalet en icl operation, men det er enten 40.000,- eller på venteliste i fem år, hvis jeg er heldig. Hvordan fandt du igennem systemet? Ideer modtages gerne :-)

  Avatar of chenetet
  0
  15
  Nov 2010

  jeg blev ringet op af sundhedsstyrrelsen og fik af vide at jeg skulle prøve at søge om at få operationen betalt i udlandet fik et brev hvor de skrev at jeg ikke kunne få den betalt men at aalborg kunne hjælpe mig inden for 3 måneder hvis jeg havde lyst hvilket jeg selvfølgelig havde så jeg tror at hvis man ansøger om det i udlandet går de ind og ser hvad de så kan tilbyde jeg fik tilbudt en linse udskiftning da overlægen i aalborg ikke mente at det var forsvarligt at lave en icl operation henvisningen kom og jeg skulle til efter 10 dage men desvære var mine øjne ikke egnet til den ene eller anden operation da mit venstre øje er doven eller bare til pynt som han sagde og med mine styrker havde de ikke en linse som kunne dække mit behov jeg ville stadig skulle gå med briller da de ikke havde så stærke linser med bygningsfejl og fik afvide at hvis jeg gerne ville alligevel blev det ikke i aalborg for han ville ikke operere mig da der var for store risiko men hvis jeg havde ventet 5 år og så fik afvide at de ikke kunne hjælpe det havde sku været træls men jeg synes da du skal prøve at ansøge din region om at få den betalt i udlandet så kan det være at de har andre løsninger som de ikke lige havde tænkt over at fortælle dig fra du sender brevet til regionen har de 14 dage til at besvare håber det lykkes dig desvære lykkes det ikke mig

  v.h. chenette

  håber der er mening i det jeg skriver

Emnet 'linse operation:-)' er lukket for nye svar.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.