Fora Brystoperation lateral displacementflag

6 visninger

0 svar

 • Avatar of Charlotte77
  0
  446

  lateral displacement

  21. June

  Hejsa…

  Er der nogen herinde der kan fortælle mig hvornår man ved om man har det som hedder lateral displacement?

  Jeg fik lavet bryster for over ni år siden og allerede dengang havde jeg problemer med at inplantaterne faldt ud i siden (ned i armhulen) når jeg lå ned og dermed var lidt fladbrystet i liggende stilling. Jeg opsøgte min kirurg som ikke kunne se noget forkert og har dermed affundet mig med det. Men nu generer det mig ikke kun når jeg ligger ned, men også når jeg sidder og går omkring. Jeg føler hele tiden at mine arme støder imod brysterne som er ømme ude i siden og da jeg ledte efter en bikini for nogle dage siden, kunne jeg ikke finde en eneste, da mine bryster (implantaterne)  sidder længere ude end alle bikinioverdelene?? Kan man gøre noget ved det? Jeg er nødsaget til at bruge en badedragt og alm bh kan jeg heller ikke gå med, da bøjlen under går ind i brystet i siden og gør ondt, så det er bh’er uden bøjle (den brede slags).

  Mvh. Charlotte


  FU 16/4 2010 Peter Cosmo / Citadellkliniken.
  OP 14/6 2010 Peter Cosmo - kombi-op.
  BFO 375 ml. MX via brystfold.
  Stor abdominalop. + sammensyning af muskelvæg.
  Restylane/botox rynkebeh.
  Før 80A - NU 70F :o)

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.