Fora Øjenoperation LASIK/LASEK – Godtsyn.dkflag

2.7k visninger

0 svar

 • Avatar of Hermosa
  0
  179

  LASIK/LASEK - Godtsyn.dk

  Aug 2010

  Hej alle.

   
  Jeg ville høre om der var nogle der er blevet opereret og som var langsynet til at starte med? Jeg har ca. + 3 på begge øjne, samt bygningsfejl! Jeg har hørt at det er nemmere at lave nærsynede, men at de efterhånden er blevet så dygtige at det meste kan lade sig gøre.
   
  Er der nogle der kender til komplikationerne?
  Eller erfaringer med Godtsyn.dk?
   
  Jeg ville elske at høre om alle jeres erfaringer %3cmile
   
  Hermosa

  Implantater + brystløft af det ene bryst pga. stor asymmetri. OP den 23/6-09 ved Poul Harboe, Søllerød Privathospital

Emnet 'LASIK/LASEK – Godtsyn.dk' er lukket for nye svar.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.