Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Næseoperation Kvinde på snart 20 år søger rejseveninde til udlandet! :)flag

11 visninger

0 svar

 • Avatar of kau97
  0
  1

  Kvinde på snart 20 år søger rejseveninde til udlandet! :)

  16. February

  Hej piger,

  Jeg har gerne villet have lavet min næse i SÅ mange år!! Nu sker der endelig noget, fordi jeg har besluttet mig for at gøre det. Jeg søger en rejseveninde, så jeg ikke er alene i udlandet og på klinikken – og generelt gennem forløbet. Og så er det bare rarest at være to 🙂

  Jeg har en bule på næsen, som jeg skal have lavet, og derudover vil jeg gerne have en smallere næse. Jeg har ikke besluttet mig for et land, så længe det ikke er for langt væk, da jeg også har en skole, jeg skal passe 🙂

  Mange hilsner Karoline på 19 år

  Du kan skrive til mig her, hvis du er interesset – derefter finder vi lige ud af det.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.
Spar op til 50 % på plastikkirurgi

Sidste år hjalp vi over 80.000 danskere med at finde deres klinik.

email
Tjek din mail!

Kig i din indbakke efter en mail fra os. Klik på linket i mailen for at færdiggøre tilmeldingen. Modtager du ikke noget?

Tip! Følg os også på facebook eller insta for at få endnu flere eksklusive tilbud

Gå ikke glip af eksklusive tilbud!

Følg os på facebook eller insta og få adgang til helt unikke deals, på fx Botox, Fillers og Laserbehandling.