Fora Tandbehandling Krone behandling i Izmir, Tyrkietflag

531 visninger

0 svar

 • Avatar of Sugar2013
  0
  1

  Krone behandling i Izmir, Tyrkiet

  Feb 2015

  Hej, jeg er en ung pige på 21 fra Aabenraa. Jeg opholder mig lige nu i Izmir Tyrkiet, hvor jeg er igang med at få en krone behandling. Det er af udelukkende kosmetiske grunde. Jeg har længe lidt af grimme og usunde tænder. Denne behandling kan blive lavet på en uge – måske endda under. Min veninde fik lavet sin næse i Izmir, som var SÅ glad for behandligen-  og ikke mindst måden hun blev behandlet på af personalet, herefter gav hun mig Umrans e-mail, og jeg tøvede ikke et minut med at skrive til hende. Jeg mødtes med Umran, der arbejder som international patient coordinator i Izmir. Jeg havde forinden googlet Umran, og følte mig endnu mere tilpas da jeg så, at hun havde en masse erfaring fra andre kosmetiske behandlinger, og læste at hun havde haft en masse TILFREDSE patienter fra Danmark.  Vi følges til klinikken, hvor hun fortsat beroligede mig, da jeg tidligere havde fortalt hende, at jeg havde tandlæge-fobi. Indtil videre er mine tænder blevet slæbet ned, og jeg har fået nogle ‘midlertidige’ tænder. Under denne behandling har jeg ikke fået nogen som helst former for smerter, da tandlægen har bedøvet mig meget godt. Jeg blev specielt beroliget af Umran, der desuden arbejder med mange forskellige plastik- og rekonstruktive læger i Izmir.  som har hjulpet mig igennem dette forløb – og som stadig vil hjælpe mig, indtil jeg vender hjem igen. Hun havde weekenden forinden fortalt mig, hvordan behandlingen ville forløbe sig. Da jeg ikke er særlig god til tyrkisk, er det meget rart, at jeg har Umran ved min side, der har kunne oversætte flydende på tyrkisk og dansk. Tandlægen havde Jeg fik slebet mine tænder ned en mandag, hvor der som skrevet tidligere også blev sat midlertidige tænder på. Tirsdag har jeg fået mulighed for, at slappe af og hygge mig i Izmir. Jeg har på intet tidspunkt oplevet smerter i tænderne, da tandlægen havde givet mig rigtig god smertestillende. Onsdag skal jeg forbi tandlægen igen, hvor hun ville foretage de sidste målinger, da hun vil være sikker på, at jeg vender hjem med sunde, pæne og ikke mindst problemfrie tænder. Jeg havde i sin tid kontaktet en masse tandlæger i Tyrkiet, men ingen har taget så godt imod mig som Umran har. Allerede ved første e-mail følte jeg, at jeg var velkommen. Hun hjalp mig endda med at finde Hotel og transport fra lufthavnen. Jeg bor i VILAYETLER EVI, som kun er 10 minutter fra tandklinikken. I skal være venlige til at stille spørgsmål.

  I kan kontakte Umran på: umran.yapici@windowslive.com

  Desuden har de en side på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Plastikkirurgi-Skønhed-Sundhed/570782069710794?sk=timeline

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.