Fora Brystoperation Korrektion af undertunge implantaterflag

14 visninger

1 svar

 • Avatar of pukka
  0
  3

  Korrektion af undertunge implantater

  29. juli

  Hej piger,

  Er der nogen af jer, som på tilfredsstillende vis, har gennemgået en korrigerende operation for undertunge implantater (bottoming out/inferior displacement)?

  Jeg finder intet om dette i Dk, men masser af klinikker i USA beskriver problemet og løsningen, se fx denne

  https://www.epsteinplasticsurgery.com/gallery-procedure/correction-of-lower-pole-stretch-bottoming-out

  Jeg har allerede 2 meget uheldige BFO i kufferten, så har tænkt mig entet at finde den bedste til jobbet eller finde modet til at få dem fjernet…

   

  Avatar of pukka
  0
  3
  1. august

  Tak @momsen for dit svar til mit ’spørg lægen’ indlæg

  https://mylooks.dk/debatindlaeg_sl.asp?i=3103

  Du anbefaler, at jeg besøger Aros’s hjemmeside for før/efter billeder og ekspertise.. der er dog ikke billeder af bottoming out problemet. Jeg har ligeledes henvendt mig til Aros og lavet en forespørgsel, og fik svaret tidligere på ugen, at Aros ikke har kirurger med den ekspertise. Så jeg ved fortsat ikke, hvor jeg skal henvende mig?

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.