Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Hårfjerning Københavnsplastikkirurgi/permanent hårfjerningflag

1.7k visninger

1 svar

 • Avatar of kifa
  0
  4

  Københavnsplastikkirurgi/permanent hårfjerning

  Dec 2010
   

  Jeg har set at der er åbningstilbud 25% på alle behandler hos københavnsplastikkirurgi, jeg har fået to behandlinger før hos Nygart privathospital og hende der behandlede mig stoppede så havde jeg ikke lyst til at fortsætte%3cnhappy men nu har jeg set at hun er hos københavnsplastikkirurgi%3congue så nu vil jeg fortsætte mine behandler hos dem, hun har 7 års erfaring med permanent hårfjerning, så det stoler jeg på%3congue
  Avatar of amaliepigen
  0
  2
  Dec 2010

   

  Hej Kifa

   

  Hende er jeg også blevet behandlet af %3congue hun er rigtig dygtig og meget behaglig, jeg blev færdig med mine behandlinger for tre år siden og jeg har ikke fået nogle hår tilbage %3clap det er simpelthen noget af det bedste jeg har investeret i%3congue 

   

  Hvis du begynder nu, er du måske færdig til sommer…..det er så fedt

Emnet 'Københavnsplastikkirurgi/permanent hårfjerning' er lukket for nye svar.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.