Fora Skønhedspleje Kirurgisk fjernelse af modermærker,skønhedspletter?flag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Rævemor
  0
  7

  Kirurgisk fjernelse af modermærker,skønhedspletter?

  Jan 2021

  Hej,jeg har planer om,at få fjernet de modermærker jeg har i ansigtet

  både af kosmetiske årsager,og så den årsag,at jeg føler mig lidt utryg ved dem har 4 i ansigtet jeg godt vil fjerne(5 er udvisket,og sidder ved mit ene øje den tror jeg ikke,der kan gøres,så meget ved,så vil lade den være umiddelbart)samt 2 på kroppen,der sidder irriterende steder bla et der stikker udfra min ene armhule

  tænker,at få det gjort hos Aleris Hamlet,når jeg engang får sparet op?

  jer der har fået det gjort?hvor slemme blev arrene,og kunne de evt fjernes?voksede modermærkerne tilbage igen,eller blev de væk:)

   

  • Dette emne blev ændret 1 år, 8 måneder af Avatar of Rævemor Rævemor.
  • Dette emne blev ændret 1 år, 8 måneder af Avatar of Rævemor Rævemor.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.