Fora Brystoperation Ked af detflag

0 visninger

0 svar

 • Avatar of Nooer
  0
  8

  Ked af det

  16. februar

  Jeg kan simpelthen ikke finde ud af om jeg er helt gal på den eller om der er noget om snakken.

   

  Jeg fik i start december en mommy makeover,  stor maveplastik og 310 ml ergonomix implantater samt korrigeret en indadvendt brystvorte .

  Sagen år den at jeg faktisk ikke er tilfreds med noget som helst af det og min tålmodighed og tro på at det bliver godt er næsten helt væk.

  1. Min brydtvorte ser jeg ikke rigtig nogen ændring på, den er stadig delvist indadvendt

  2. Mine bryster.. jeg synes de ser skrækkelig ud synes jeg. Jeg synes virkelig de hænger og faktisk også mere end de gjorde før OP.

  3. Jeg synes arret er placeret for langt oppe – jeg troede det skulle sidde i trussekanten, og min trussekant er normalt ikke helt deroppe. Og så synes jeg stadig der er en form for hæng på maven som jeg ikke har set på billeder af andre maver selvom det er damer der har mere på sidebenene end mig.

  Er jeg helt gal på den eller er der noget om Snakken?

   

   

  Log ind for at se 1 billede

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.