Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Injektionsbehandling (indsprøjtning) Kan man få pengene retur ved mislykket fillerbehandlingflag

198 visninger

0 svar

 • Avatar of Inlovedk
  0
  3

  Kan man få pengene retur ved mislykket fillerbehandling

  Jan 2018

  Nogen der ved hvad reglerne er i forhold til klage over juvadermbehandling ?
  Jeg har været hos en klinik og fået juvaderm ved kindbenene fordi det skulle formindske render under øjnene.
  Behandleren insisterede på at lægge det meget langt nede i ansigtet, da hun ellers mente jeg ville få Linse Kessler kinder, men det resulterede i at jeg i en måned har set ud som om jeg havde fåresyge og har været tydeligt større i den ene side.
  Jeg har konsulteret to andre professionelle behandlere, der samstemmigt siger, at det er lagt forkert.
  Jeg har i dag fået næsten det hele fjernet og kam endelig holde ud at se mig selv i spejlet.
  Mit spørgsmål er om jeg kan kræve alle eller nogle af pengene retur ?
  Det drejer sig om 8700 kr, så det er jo en sjat, når det eneste jeg har fået ud af det, er at føle mig megagrim i en måned.

  Log ind for at se 3 billeder

  • Dette emne blev ændret 2 år, 5 måneder af Avatar of Inlovedk Inlovedk.
  • Dette emne blev ændret 2 år, 5 måneder af Avatar of Inlovedk Inlovedk.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.