Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Næseoperation Kan de sagsøge mig, hvis jeg skriver en negativ anmeldelse?flag

0 visninger

1 svar

 • Avatar of greta214
  1
  1

  Kan de sagsøge mig, hvis jeg skriver en negativ anmeldelse?

  15. december

  Jeg havde næseplastik i Danmark, og nu har jeg kosmetiske og funktionelle problemer. Jeg kan fremhæve de kosmetiske problemer med billeder, men kan jeg f.eks skrive at jeg har vejrtrækningsproblemer? Ved nogen hvad jeg skal passe på når jeg skriver min anmeldelse? Kan også nævne, at min kirurg løj om en certificering, som jeg fandt ud af senere da jeg kontaktet den organisation.

  Avatar of Sunshine 1980
  0
  1
  16. november

  ingen kan sagsøge dig for at bedøme et dårligt arbejde . hvis du ik er tilfreds så bare ud med det.   og gerne her inde også samt billeder hvis du ønsker så folk ikke havner samme sted.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.