Fora Brystoperation Indgang i armhulen – erfaringerflag

0 visninger

2 svar

 • Avatar of Shorty
  0
  1

  Indgang i armhulen - erfaringer

  6. January

  Hej

  Er der nogen som har erfaring med BFO via armhulen og ar herefter?

  Hilsener

  Pia

  Avatar of linda1806
  0
  9
  7. January

  Jeg har ikke – endnu… men jeg skal have BFO den 5. februar på Citadell klinikken – og det er med indgang via armhulen.

  Har en veninde der har fået det lavet, og det ser rigtig fint ud – hun er glad for at arret sidder der.

  MH

  Linda

   

  Avatar of yazz
  0
  4
  22. January

  Hej Linda, jeg skal også til en FU hos Citadell næste uge, spændende, hvem skal du snakke med og hvorfor faldt dit valg på dem, vil også gerne snakke med Amalie klinikken 👍😊

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.