282 visninger

1 svar

 • Avatar of Blake 123
  0
  1

  Hyalderm i læberne

  Sep 2016

  Hej
  Igår fik jeg lavet en læbeforstørrelse, da jeg gerne ville have lidt mere fylde. Hun sprøjtede noget der hed hyaldrem i mine læber.1 ml. Og ærlig talt blev det ikke pænt. Jeg fortryder det så meget. Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre. Inden jeg fik det lavet havde vi talt sammen. Hvor hun havde forklaret i store detaljer, kun fordelene osv. Men nej hvor er det grimt. Vil gerne høre om nogle Af jer har prøvet at få det lavet? Og hvor længe hævelsen er der. Ligner en som er blevet tæsket øv.

  Avatar of MissS
  5
  86
  Sep 2016

  Jeg kender ikke lige den filler, du nævner, men da jeg fik filler i læberne, så det også forfærdeligt ud. Det tog faktisk over en uge, før hævelsen var faldet, men så var det også rigtig, rigtig pænt 🙂

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.
Spar op til 50 % på plastikkirurgi

Sidste år hjalp vi over 80.000 danskere med at finde deres klinik.

email
Tjek din mail!

Kig i din indbakke efter en mail fra os. Klik på linket i mailen for at færdiggøre tilmeldingen. Modtager du ikke noget?

Tip! Følg os også på facebook eller insta for at få endnu flere eksklusive tilbud

Gå ikke glip af eksklusive tilbud!

Følg os på facebook eller insta og få adgang til helt unikke deals, på fx Botox, Fillers og Laserbehandling.