Fora Brystoperation Hvordan foregår betaling?flag

0 visninger

3 svar

 • Avatar of MajaKryh
  0
  6

  Hvordan foregår betaling?

  Tirsdag kl. 14:38

  Hej,

  Det er første gang jeg skal opereres og dermed første gang jeg skal gennem forløbet. Helt lav praktisk vil jeg høre om nogen kan fortælle mig hvordan selve betaling af operation plejer at foregå?

  Indbetaler man et depositum samme dag som man booker operationen?

  Hvornår plejer man at betale for selve operationen?

  Ved godt det er lidt fjollet at spørge om, men det hele er nyt for mig. Vil bare gerne lige sikre, at jeg har pengene klar 🙂

  På forhånd tak!


  Forundersøgelse på Amalieklinikken den 20. april 2021
  Avatar of Spns
  1
  11
  Tirsdag kl. 18:27

  Det er nok lidt forskelligt fra sted til sted,men der hvor jeg blev opereret der booker man og betaler derefter først en måned inden selve operationen..

  Avatar of Babybrownies81
  0
  13
  Torsdag kl. 09:41

  Jeg fik lov til og dele min betaling op og skulle ligge depositum på 4000 for og booke operationen 🙂

  Avatar of Mommylife
  0
  19
  Torsdag kl. 21:36

  Jeg betalte da der var 3 uger til min operationsdato, men det var mere for at jeg havde alt det praktiske rigtigt på plads så jeg nu bare kan gå og glæde mig 😃 Jeg skal opereres på hca klinikken, og der står i en mail derfra at man betaler forud for operationen. Hvis det er via bankoverførsel skal man have dokumentation med på dette 😊 Jeg skulle i hvert fald ikke betale noget depositum 😊

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.