Fora Brystoperation Hvordan føles de?flag

11 visninger

0 svar

 • Avatar of Just mee
  0
  4

  Hvordan føles de?

  May 2019

  Jeg er ny herinde og ny i tankerne om BFO….

  Hvordan føles brysterne når man har fået bfo? Altså føles de som egne bryster, eller kan man meget tydeligt mærke silikone “posen” derinde..?

  Min tanke går på, om de kommer til at føles som en fremmed ting inde i egen krop, eller om man ender med at “glemme” hvad der er inde i dem….

  Det skal siges at jeg er slank og helt flad efter tre amninger på 4 år… Så jeg har ikke eget bryst udenpå silikonen…

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.