Fora Brystoperation Hvor mange ml har i ?? Tilfredse ???flag

789 visninger

4 svar

 • Avatar of mama09
  2
  157

  Hvor mange ml har i ?? Tilfredse ???

  Mar 2013

  Hmmm… sidder lige og tænker over den der med at nogle synes de kommer til at se tykkere ud…. Jeg har altid tænkt at man ville se mere slank ud, da kroppens proportioner bliver mere markante. Det afhænger jo selvfølgelig også af hvordan man er bygget i forvejen. Men hvis jeg nu skal tage udgangspunkt i mig selv (kan jo ikke rigtig andet..) så når jeg har en sports bh på, så går min brystkasse ud i et med selve brysterne og det ser nærmest “mande” agtigt ud, hvis i forstår. Af samme årsag ser jeg også fjollet ud i en badedragt feks. eller en stram bluse uden push up bh. Men kan da godt følge at det vil se større ud i en løs ting agtigt…


  BFO Mentor 450 ml mp cohessive 1 d. 07-05-13 hos Nygart
  Avatar of mama09
  2
  157
  Mar 2013

  Skal måske lige tilføje at jeg IKKE har fået BFO endnu… hehe.. ellers lyder da jo bare top dumt.. og så skulle jeg hvis have nogle penge tilbage eller RE OP…


  BFO Mentor 450 ml mp cohessive 1 d. 07-05-13 hos Nygart
  3
  0
  Mar 2013  ja specielt hvis man er den type der godt kan lide at gå i oversize bluser. så kommer man da hvertfadl til at se pænt større ud end man er med de store nye boobs

  Avatar of Line
  0
  335
  Mar 2013

  Har fået ændret fra 325 til at det bliver 350 ml 😉

  3
  0
  Mar 2013  line Im: god idè 🙂

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.
Spar op til 50 % på plastikkirurgi

Sidste år hjalp vi over 80.000 danskere med at finde deres klinik.

email
Tjek din mail!

Kig i din indbakke efter en mail fra os. Klik på linket i mailen for at færdiggøre tilmeldingen. Modtager du ikke noget?

Tip! Følg os også på facebook eller insta for at få endnu flere eksklusive tilbud

Gå ikke glip af eksklusive tilbud!

Følg os på facebook eller insta og få adgang til helt unikke deals, på fx Botox, Fillers og Laserbehandling.