Fora Hjælp og support Hvor lang tid skal der gå fra en operation til en nyflag

46 visninger

0 svar

 • Avatar of Katja6700
  0
  1

  Hvor lang tid skal der gå fra en operation til en ny

  May 2018

  Jeg har planer om st skulle have brystforstørende operation , ordnet min næse og fjernet løs hud på balderne.

  Jeg har fået af vide at jeg ikke både kan opereres både på balder og bryst samtidig pga det vil være for ukomfertabelt i healings processen.

  Så mit spørgsmål er om nogen ved hvor længe der skal gå imellem to operationer ?

  Brysterne skal laves 29/05 og jeg vil gerne have det andet lavet så hurtigt som muligt efterfølgende

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.