Fora Brystoperation Hvilken størrelse får jeg?flag

0 visninger

3 svar

 • Avatar of Isabelld
  0
  2

  Hvilken størrelse får jeg?

  7. januar

  Hej,

   

  Jeg står i den situation, at jeg skal have lavet et stor brystløft samt have 185 ml i. Det er ikke ret meget, men jeg har også en del selv. Jeg bruger i dag 70C i bh.

  Jeg har tid til operation d. 1/2. Jeg skal i mellemtiden have fundet en ekstra støtte bh, og undre mig over hvilken størrelse jeg mon kommer til at få.

  Er der nogle med ligende historie, som måske kan give mig hint.

  Avatar of Pilgren
  7
  141
  8. januar

  Altså jeg var før operation med stort brystløft en 70-75 b på mit højre bryst og lille c på mit venstre bryst. Jeg fik 200 ml. i mit venstre, og jeg kan ikke passe mine gamle bh’er i d skål. Så jeg havner nok i en e skål, og det havde jeg bestemt ikke regnet med. Du kan se billeder i decembertråden, jeg har lige lagt nye ind i dag. Pøj pøj med det. Mine er 4 uger, og jeg er indtil videre så glad for min beslutning😊


  Bfo + løft d.9/12 hos Frants Grymer på Aleris Hamlet i Arhus.
  Jeg skal have Mentor runde moderat + profil. 200 ml. i venstre bryst og 275 ml. i højre bryst.
  Er 39 år, 171 cm. og 60 kg. og mor til to på 2.5 år og 5 år.
  Avatar of Isabelld
  0
  2
  8. januar

  Mange tak.

  sikke nogle fine billeder her en måned efter. Jeg er meget overrasket over dine ar er så fine. Det har jeg tænkt en del over.

  Avatar of Pilgren
  7
  141
  8. januar

  Tak. De er virkelig blevet tynde og fine og til dels også allerede lyse i det. Det havde jeg heller ikke regnet med så tidligt efter operation. Der var stor forskel på mit hæng, så det jeg er mest spændt på er, om de ender med at sidde nogenlunde lige højt, eller om det venstre kommer til at hænge længere nede end det højre igen.


  Bfo + løft d.9/12 hos Frants Grymer på Aleris Hamlet i Arhus.
  Jeg skal have Mentor runde moderat + profil. 200 ml. i venstre bryst og 275 ml. i højre bryst.
  Er 39 år, 171 cm. og 60 kg. og mor til to på 2.5 år og 5 år.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.