33 visninger

1 svar

 • Avatar of nasreen
  0
  1

  hvem skal jeg vælge

  5. May

  Jeg rigtig interreseret i en få en næseoperation. Men det er virkelig svært at finde en god kirurg på egen hånd med de mange muligheder. Er der nogen der kan anbefale en god kirurg i tyrkiet, det er det land jeg har tænkt mig at foretage operationen. Må meget gerne skrive info om pris , navn på kirurgen og tilfredshed med næsen efter operationen. Håber virkelig i kan hjælpe mig.

   

  Avatar of Menaboi
  0
  2
  2. July

  Det vigtigt du finder en som kun er specialiseret i næser, og ikke en af de der all-around kiruger som tror man kan være dygtig til alt.

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.