Fora Brystoperation Hvem skal have bfo- bfo med udskiftning af implantat i juniflag

31 visninger

3 svar

 • Avatar of tina
  0
  190

  Hvem skal have bfo- bfo med udskiftning af implantat i juni

  May 2019

  Hej piger

  Er der nogle der skal have bfo- bfo med udskiftning i juni måned?

  Jeg kunne godt tænke mig nogle at dele oplevelsen med?

   

  dbh

  Tina


  tf
  Avatar of tuttinut
  0
  1
  Jun 2019

  Jeg skal have Bfo hos nygart på torsdag ? Hvad med dig?

  0
  0
  Jun 2019

  Hej piger 🙂 Jeg fik lavet BFO i onsdags og kunne også godt tænke mig at have nogle at dele oplevelsen med. Har oprettet en tråd BFO-juni da jeg ikke kunne finde andre herinde? ?‍♀️

  Avatar of Lisbethhh
  1
  4
  Jun 2019

  Hej med jer,

  Jeg fik lavet BFO hos Nygart igår (24/6) og vil meget gerne have nogen at dele oplevelsen med ☺️

  Her er alt gået godt – Nygart var super professionelleog det har været en rigtig god oplevelse hos dem.

  smertemæssigt har jeg haft det rigtig fint. Jeg har trykken og spænden men ingen reelle smerter.

  Min største udfordring pt, er at sove om natten. Synes det er hæsligt at sidde op i senge trods en fin opstabling af puder osv.

  Ydermere, har jeg 3 børn hvor den lille kun er 2 år. Han giver mig lidt stress ift at ville kramme og nusse – og jeg prøver mest muligt at nusse med ham uden han kommer i nærheden af mine bryster.

  Hvordan går det hos jer?

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.