Fora Anden plastikkirurgi og kosmetisk behandling Hårtransplantation HUD OG HÅRKLINIKKEN – ANBEFALINGflag

347 visninger

0 svar

 • Avatar of Kirslin
  0
  3

  HUD OG HÅRKLINIKKEN - ANBEFALING

  Jul 2017

  Efter min skrækkelige oplevelse med Hårklinikken i Amaliegade 42, Kbh. kontakter jeg Hud og Hårklinikken, Vester Voldgade 8, Kbh. da de åbner kl. 10.

  Frank Jensen, Hud og Hårklinikken har tid til at se mig en time senere.

  Frank Jensen giver en grundig og objektiv vurdering af, hvad der er muligt at gøre for at give mig et resultat, jeg kan leve med.

   

  Her føler man virkelig, at det er kunden og kundens problem, der tages hånd om fremfor bare at tilbyde en operation, der måske eller måske ikke løser kundens problem, men som helt sikkert giver penge til klinikken.

   

  JEG KAN PÅ DET VARMESTE ANBEANBEFALE FRANK JENSEN OG HUD OG HÅRKLINIKKEN.

   

   

   

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.