Fora Brystoperation Hjælp! Brystløft eller bare forstørrelse?flag

33 visninger

1 svar

 • Avatar of lotten89
  0
  5

  Hjælp! Brystløft eller bare forstørrelse?

  29. January

  Hej Piger 🙂
  Jeg har længe overvejet at få opereret mine bryster. De hænger efter vægttab og jeg er ikke glad for at vise dem når jeg er nøgen uden at jeg ligger ned. Men synes virkelig ikke det er særlig pænt med anker ar. Og ville derfor for alt i verden gerne undgå det. Har nogle af jer været igennem et brystløft med implantater hvor I er super glade for resultatet? Eller for den sags skyld, super kede af resultatet? I må gerne vise før og efter billeder.

  Mange Tak på forhånd.

   

  Avatar of Engla3
  21
  123
  30. January

  Hejsa,

  Jeg har fået foretaget et stort brystløft med anker ar, jeg er så glad for det. Selvfølgelig kan man se arret, men ikke noget voldsomt syntes jeg. Og i forhold til mine gamle slatne bryster gør et ar mig ingenting.

  kh


  1. Bfo 300ml under muskel, medium profile Eurosilicone, Hovedstdensplastikkirugi dec 2007, Hans Henrik Stenfors
  2.Bfo 500 ml under muskel + stort løft, high profile Mentor, Ak Nygart jan 2018, Jesper Trillingsgaard
  3. Bfo 500ml under muskel, Silksurface Plus Motiva, re operation pga let buttom out på v. bryst, samt stor forskal på højden af brystvorter. AK Nygart nov 2018 Jesper Trillingsgaard
  4 børn

Du skal være logged ind for at svare på denne tråd.

Premiumsponsorer
Match finder det bedste tilbud til dig!
Udfyld skemaet og bliv ringet op af en Mylooks-rådgiver inden for 1-2 hverdage. - Det er gratis og uforpligtende. Vi skaber overblikket for dig, så du kan vælge den helt rigtige klinik.
 • Gratis og uforpligtende
  Inden for en uge bliver du kontaktet op af din personlige Mylooks-rådgiver, der ud fra dine særlige ønsker og behov vil finde det bedste tilbud til dig blandt de dygtigste behandlere.
 • Tryghed og kvalitet
  Mylooks henviser kun til klinikker, der har fået 5 ud af 5 stjerner af deres kunder. Mylooks har Danmarks største database af uafhængige klinikbedømmelser, indsamlet gennem mere end 10 år.
 • Spar penge
  Mylooks har over 30.000 brugere, og kan dermed få de bedste priser til dig hos klinikkerne. På den måde sparer du op til 30 % på plastikkirurgi og helt op til 70 % på andre behandlinger.
Oplysningerne på denne side er vejledende og må ikke bruges som erstatning for konsultation, anvisning eller vejledning af en sundhedsperson. Oplysningerne på Mylooks.dk må aldrig stilles til grundlag for diagnoser eller behandlinger. Indholdet på denne side er beskyttet af lov om ophavsret og tilhører Mylooks.dk. Indholdet må ikke kopieres uden skriftlig tilladelse fra Mylooks.dk. Oplysningerne på denne side må kun anvendes til privat brug.